Leuke cadeaus voor de sportieve assistente(s)

Nog even en dan is het weer de Dag van de Doktersassistente. Wil je niet elke jaar met hetzelfde cadeau op de proppen komen en dit jaar eens origineel voor de dag komen? We zullen de komende blogs je inspiratie geven voor leuke, originele cadeaus voor de doktersassistente(s). Elke keer zullen we een andere categorie behandelen. Bijvoorbeeld cadeaus voor assistentes die van koken houden, assistentes die graag reizen, ook zal de liefhebber van een lekker wijntje aan bod komen.  In deze eerste blog hebben een lijstje met leuke cadeaus voor de sportieve assistentes.

LED reflecterende hardloopvest
Zeer nuttig voor mensen die ‘s avonds sporten (hardlopen, wandelen, fietsen, enz.), omdat het je zichtbaar maakt en risico op ongelukken minimaliseert. Het is natuurlijk ook perfect om andere nachtelijke activiteiten veilig uit te voeren.

Sportarmband
Een sportarmband ook wel een hardlooparmband of smartphonehouder genoemd tijdens het sporten is wel zo fijn om je smartphone bij de hand te hebben! Zo ben je ten alle tijden bereikbaar en kun je je eigen muziek luisteren.
Meer informatie over de sportarmband.

Boek over sporten.
Het is altijd leuk en leerzaam om het verhaal van een andere sporter te lezen. Ook boeken over voeding en afvallen door wandelen zijn erg populair op dit moment.

Bekijk hier duizenden leuke boeken over sport


Yogamat – Fitness Mat
De yogamat is ideaal voor het uitvoeren van al je yoga oefeningen. De mat is extra dik 16 mm, zodat je de harde vloer niet voelt. Door de afmeting van 60 x 180 cm is hij groot genoeg om al je poses op te doen. De yogamat wordt ook wel als fitnessmat gebruikt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00