Kookbijbels – Bakbijbel

33,99

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leert Rutger van den Broek je assistente stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten.

Beschrijving

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.
– boordevol handige baktrucs
– uitleg van bakbenodigdheden en -begrippen
– heldere how-to’s en baktechnieken
– duidelijke stap-voor-stapfoto’s
– meer dan 160 bakrecepten

Kookbijbels - Bakbijbel
Kookbijbels – Bakbijbel
33,99