NoMorePlastic tas – Luipaard

27,50

Luipaard- , tijger- en panter print. Je assistente vindt het allemaal geweldig. Dat inspireerde ons om ook een NoMorePlastic tas te produceren met een luipaardprint. Onze luipaard print tas maakten wij groen, omdat dit helemaal past bij de stijl van ons merk. Wij zijn verliefd. Jij ook?

Geleverd door: Bol.com

Beschrijving

Luipaard print tassen zijn helemaal jouw assistente haar ding.
Luipaard- , tijger- en panter print. Je assistente vindt het allemaal geweldig. Op de catwalk zie je de animal print terug in allerlei vormen. Broeken met luipaardprint, jassen met tijgerprint, jurkjes met panterprint. Dat inspireerde ons om ook een NoMorePlastic tas te produceren met een luipaardprint. Onze luipaard print tas maakten wij groen, omdat dit helemaal past bij de stijl van ons merk. Wij zijn verliefd. Jij ook?

Onze NoMorePlastic tassen zijn gemaakt van gerecycled katoen. Ze zijn lekker groot en bieden ruimte voor minimaal 4 dagen aan boodschappen. Of wat te denken van 4 badlakens? Je kunt de tas ook uitstekend gebruiken als strandtas! Onze tassen hebben een afsluitbare binnenzak. Handig voor jouw mobiele telefoon en portemonnee. De sleutelring aan de binnenkant, die kun je gebruiken voor jouw sleutels, winkelwagenmuntje of voor het bevestigen van jouw katoenen fruitzakje.

Tas Luipaard draag jij met trots. Omdat je er stijlvol bij loopt én je trots bent op jouw bijdrage aan de Plastic Soup Foundation.

* Gratis verzending
* Gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens
* Lekker groot formaat: 54x40x18 cm
* Met rits afsluitbaar hoofdvak én binnenvak
* 10% van de opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foundation
* Verzending binnen 2 werkdagen

NoMorePlastic tas – Luipaard
27,50