Roberto Cavalli 75 ml

29,69

Deze intense oriëntaalse en bloemige geur is gebaseerd op noten van oranjebloesem, die Italiaanse vrouwelijkheid, sensualiteit en extravagantie uitstraalt. Roberto Cavalli Eau de Parfum bevat ook amberachtige en oriëntaalse geuren als benzoë, roze peper, tonkaboon en vanille. De fles en verpakking zijn helemaal in de stijl van de modeontwerper en het perfecte cadeau voor je assistente op de Dag van de Doktersassistente.

Geleverd door: Bol.com

Beschrijving

Deze intense oriëntaalse en bloemige geur is gebaseerd op noten van oranjebloesem, die Italiaanse vrouwelijkheid, sensualiteit en extravagantie uitstraalt. Roberto Cavalli Eau de Parfum bevat ook amberachtige en oriëntaalse geuren als benzoë, roze peper, tonkaboon en vanille. De fles en verpakking zijn helemaal in de stijl van de modeontwerper en het perfecte cadeau voor je assistente op de Dag van de Doktersassistente. Zo is het flesje rond afgewerkt met een stop in de vorm van een tiara, met initialen van Roberto Cavalli en is de verpakking versierd met een luipaardprint gecombineerd met gouden tinten. De muze van deze geur is model en actrice Elisa Sednaoui.

Roberto Cavalli Eau de Parfum is speciaal ontwikkeld voor de vrouw.

  • De topnoot: wordt verlicht door de vrouwelijke en sprankelende roze peperkorrels.
  • De hartnoot: bestaat onder andere uit de frisse, sensuele geur van oranjebloesem.
  • De basis: bestaat uit balsemachtige noten, tonkabonen, benzoë en vanille, die de warme en mysterieuze kanten van de geur onderstrepen.
Roberto Cavalli 75 ml
29,69